Mare Nostrum

Promotivna kampanja "Štednjom energije - štedimo za budućnost"

Sci-Tech / Flash | 22. 01. 2016. u 13:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi udruge "Mare Nostrum" iz Neuma te članovi timova za energetsku učinkovitost Grada Mostara i Općine Neum provest će promotivnu kampanju ''Štednjom energije - štedimo za budućnost''.

Spomenuta kampanja održat će se u utorak, 26. siječnja na Španjolskom trgu u Mostaru s početkom u 10 sati.

Na Španjolskom trgu bit će postavljen info pult na kojem će zainteresirani građani moći dobiti informacije o korištenju obnovljivih izvora energije, energetskoj učinkovitosti i malim koracima za jednostavnu uštedu energije u kućanstvima.

Također, predstavit će se informacija o uspostavi info deskova u Općini Neum i Gradu Mostaru posredstvom kojih će svi zainteresirani građani moći dobiti sve relevantne informacije o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, kao i o zakonskim regulativama i lokalnoj politici.

Promotivna kampanja dio je šireg projekta "CB-GREEN - Prekogranično - zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje", koji financira Europska unija u okviru IPA programa prekogranične suradnje.

Ovom događaju nazočit će, te ga aktivno svojim sudjelovanjem, iskustvom i znanjem podržati, članovi tima za energetsku učinkovitost Grada Zadra i agencije Zadar Nova, priopćeno je iz Općine Neum.

Kopirati
Drag cursor here to close