22. prosinca

Profesor Atom dolazi u Mostar

Sci-Tech / Flash | 22. 12. 2016. u 11:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znanstvenik i zaljubljenik u prirodne znanosti, Profesor Atom, već treću godinu u okviru kampanje ”Lajk za pametnu energiju” putuje po BiH, s ciljem da djecu i mlade informira o značaju energetske efikasnosti.

U četvrtak, 22. prosinca, posjetit će Mepas Mall od 18:00 do 21:00 sati, kako bi najmlađim posjetiteljima na zabavan način podijelio korisne savjete za pametniju upotrebu i uštedu energije.

Sve posjetitelje očekuju super iznenađenja i nagrade!

Kampanja ”Lajk za pametnu energiju” se realizira u okviru projekta ”Zeleni ekonomski razvoj”, koji UNDP implementira u BiH, uz podršku Vlade Švedske, a u suradnji sa Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Fondom za zaštitu okoliša Federacije BiH, Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, te županijskim i entitetskim ministarstvima.

Projekt ”Zeleni ekonomski razvoj” ima za cilj kreiranje ambijenta i financijskih mehanizama povoljnih za ulaganje u projekte poboljšanja energijske efikasnosti, kroz uspostavljanje energetskog menadžmenta u javnim objektima u BiH, te smanjenje trošenja javnih proračuna na potrošnju energije i vode, uz istovremeno stvaranje ''zelenih radnih mjesta“.

Više informacija o projektu nalazi se na web stranici www.ba.undp.org kao i na Facebook stranici www.facebook.com/Profesor.Atom.

Kopirati
Drag cursor here to close