MSYP

Prijavite se za Mostarski Ljetni Omladinski Program

Sci-Tech / Flash | 18. 06. 2014. u 19:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Our Kids (Naša Djeca) Humanitarna udruga i United World College u Mostaru, OKC Abrašević i Nansen Dialogue Centar Mostar surađuju sa skupinom stranih i lokalnih studenata.

Zajedno predstavljaju Ljetni Omladinski Program, Mostar (MSYP). Tečajevi će se održati u United World College u Mostaru, od ponedjeljka do četvrtka, 8.30 do 13 sati, počevši 23. lipnja sa završetkom 03. srpnja 2014.

Ostala događanja bit će održavana u popodnevnim satima u OKC Abrašević te Nansen Dialogue Centru Mostar. Prijave moraju biti dovršene online na www.mostarsyp.com/apply-today.html do petka 20. lipnja.

Tečajevi su: međunarodni odnosi, multikulturalizam, Model Ujedinjenih Naroda (MUN), poslovni razvoj, socijalni rad, promocije putem društvenih medija i gradskog planiranja. Kandidati će biti u mogućnosti birati željene tečajeve, ako to učine do 23.59 sati u petak 20. lipnja.

Iako će svi predmeti biti vođeni na engleskom jeziku, većina studenata-predavača tečno govori oba jezika (engleski i lokalni jezik) samim time MSYP je pogodan za sve mlade ljude, uzimajući u obzir široke raspone najrazličitijih govornih sposobnosti engleskog jezika. 4. srpnja održati će se svečanost povodom dodjele diploma, kada će svi redovni polaznici dobiti potvrdu u obliku diplome.

MSYP će polaznicima ovoga Programa pružiti mogućnosti da usavrše engleski jezik kroz razgovore sa učiteljima kojima je ovaj jezik maternji, te istraživanje niza predmeta koji bi mogli utjecati na njihove obrazovne i profesionalne aspiracije. Bit će to zabavno iskustvo, iznimna prilika za stjecanje korisnih poznanstva; novih prijateljstva.

Osim navedenih predmeta, MSYP nudi neobavezna socijalna događanja, svakog dana u tjednu, kao i dnevni izlet u Prirodni Park Blidinje.

Popodnevna događanja uključuju prezentacije lokalnih profesionalaca, kao i interaktivne radionice, umjetne, sportske i kulturne aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close