U ZHŽ-u

Prijavite se na besplatnu radionicu: Za sve koji mogu i žele naučiti više

Sci-Tech / Flash | 10. 04. 2017. u 11:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga 'Pravi Put' zajedno sa 'Grow Up Academy' Makedonija Skoplje, sa jednim od najvećih stručnjaka za online poslovanje Ivicom Penićem Udruga održati ''Besplatnu Radionicu'' dana 17.04.2016. u Ljubuškom Županija zapadnohercegovačka.

Lokacija 'Općinska vijećnica Ljubuški', u 18h Grow Up Academy i Ivica Penić je jedan od najvećih stručnjaka za online poslovanje ove regije. Svoju karijeru započeo je u poslovima prodaje i marketinga, te se kroz dugi niz godina educirao i usavršavao u osobnom i profesionalnom smislu.

Radio je u NewMan business akceleratoru kao Smart Up Centar menadžer u Makedoniji. Danas je ko-osnivač novog edukativnog programa Grow Up Akademija koja je namjenjena onima koji planiraju privatni business ili su ga već započeli u posljednje 2 godine, da steknu znanja i vještine iz područja prodaje i marketinga kako bi kroz efikasnu promociju i prodaju osigurali životni stil koji žele. Autor je velikog broja projekata i publikacija, a posljednje dvije godine vodio je biznis akcelerator u Skoplju.

Unazad šest mjeseci, sa svojim timom radi na projektu Grow up akademije, gdje educira i savjetuje mlade poduzetnike sa prostora bivše Jugoslavije.

''Cilj ove radionice je da pomognemo svim kreativcima sa poslovnim idejama da nauče kako da dođu do inicijalne prodaje bez puno ulaganja. Pokazat ćemo vam alate koje koristimo i što točno trebate napraviti kako bi se efikasno promovirali na internetu'', piše Novi put.

Radionica je namijenjena -svim privatnicima bez obzira na branšu, -zaposlenicima u prodaji i marketingu, -startup osnivačima ili timovima, -svima koji žele testirati svoje poslovne ideje na tržištu,

''Na radionici ćete dobiti opise,objašnjenja, formule i alate koje ćete iskoristiti kako bi analizirali svoje svoj posao i stvorili savršen prodajni proces,tekao osigurali konstantan priliv novca za sebe i posao. Ovo je jedan od većih događaja za ovo područje u ZH Županiji, te kao predsjednica Udruge “Pravi Put” možemo istaknuti da je ovo prilika za sve koji mogu i žele naučiti više'', poručila je Žana Alpeza, predsjednica Udruge.

Prijavite se na ovu radionicu za besplatno sudjelovanje na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close