Appleov gadget

Preko 40% korisnika nezadovoljnih iWatchom kupilo bi njegova nasljednika

Sci-Tech / Flash | 02. 12. 2015. u 17:12 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka za istraživanje tržišta Wristly provela je istraživanje u kojem je sudjelovalo 330 korisnika koji nisu bili zadovoljni Apple Watch gadgetom.

Najčešći razlog za nezadovoljstvo Appleovim pametnim satom bio je loš omjer između njegove cijene i stvarne uporabne vrijednosti, a taj razlog navelo je 89% ispitanika.

Limitirane funkcije Apple Watcha je kao nedostatak navelo 80% ispitanika, 59% ispitanika imalo je prigovor na autonomiju baterije, a 67% ispitanika izjavilo je da je sat pri korištenju bio usporen, piše Bug.hr.

Većina korisnika koji su bili razočarani Apple Watch gadgetom na kraju su zadržali svoje satove. Oko 65% nezadovoljnih korisnika Apple Watcha od nehrđajućeg čelika prestalo je koristiti svoje gadgete i stavilo ih u ladice, a isto je učinilo 50% vlasnika Apple Watch Sport satova.

Najzanimljiviji podatak ovog istraživanja je činjenica da je 30% ispitanika unatoč nezadovoljstvu nastavilo koristiti svoje Apple Watch satove, a 41% ispitanika je potvrdilo da će svakako kupiti Apple Watch 2 kada se nađe u prodaji.

Kopirati
Drag cursor here to close