Filozofski fakultet

Povjesničari ograniziraju konferenciju ''Magistra vitae''

Sci-Tech / Flash | 10. 02. 2016. u 17:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub studenata povijesti ''Filip Lastrić'' s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira Međunarodnu konferenciju studenata povijesti ''Magistra vitae''.

Konferencija će se održati od 5. do 7. svibnja 2016. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

''Cilj je Konferencije podizanje svijesti o važnosti povijesne znanosti u današnjem svijetu i sagledavanje povijesnih kretanja iz perspektive studentica i studenata povijesti. Konferencija ima za cilj okupiti široki krug kolegica i kolega iz različitih sredina koji će iz kutova vlastite nacionalne historiografije dati kritički pogled na određenu povijesnu temu te tako potaknuti određenu razmjenu mišljenja, spoznaja i znanja u ozračju argumentiranih tvrdnji i konstruktivnih rasprava'', priopćeno je.

Kako su naveli iz Kluba studenata sudjelovati na konferenciji se može kao aktivni sudionik (autor radova ) i pasivni sudionik (sudionik bez vlastitog rada koji žele sudjelovati na Konferenciji).

Cjelokupna kotizacija za sve sudionike iznositi 50 KM (25 EUR). Kotizacija uključuje dva noćenja, hranu i piće za dvije zakuske (doručka), dva ručka i dvije večere.

Prijave za sudjelovanje, kao i slanje sažetaka i radova, zainteresirani mogu slati na mail [email protected], te na Facebook stranicu Konferencije.

Kopirati
Drag cursor here to close