suradnja

Potpisan sporazum između Filozofskog fakulteta i Mostarske panorame

Sci-Tech / Flash | 31. 01. 2017. u 11:01 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i radija Mostarska panorama potpisali su u utorak u Mostaru sporazum o suradnji.

Tom prigodom, dekan Filozofskog fakulteta Zoran Tomić kazao je kako sporazum o suradnji ima iznimnu važnost za Fakultet i studente, posebice za studente novinarstva i odnosa s javnošću.

''Naši studenti kroz ovu suradnju moći će producirati i razmjenjivati medijske sadržaje koje će nositi one vrijednosti koje učimo na novinarstvu. Želimo biti društveno odgovorni, profesionalni i želimo pridonijeti razvoju izobrazbe naših studenata'', dodao je dekan Tomić.

Danijel Vidović, ravnatelj Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u okviru kojega djeluje Mostarska panorama, izrazio je nadu kako će uz pomoć Filozofskog fakulteta, Mostarska panorama prerasti u samostalan medij.

Istaknuo je kako je misija Mostarske panorame biti gradski javni medijski servis na hrvatskom jeziku.

Inače, Mostarska panorama pokrenuta je prije tri godine i svakodnevno emitira trosatni program na radijskoj frekvenciji Radija Herceg Bosne.

Cilj suradnje je jačanje zajedničkog doprinosa Filozofskog fakulteta i Mostarske panorame razumijevanju, promociji i primjeni modernih tehnologija u nastavnom procesu, organizaciji studentske prakse studenata studija Novinarstva i Odnosa s javnošću prema ukazanoj potrebi Fakulteta, razvoju nastavnih aktivnosti, poticanju razmjene informacija i medijskih sadržaja i podizanju kvalitete obrazovnog sustava u cjelini.

Kopirati
Drag cursor here to close