golemo

Portugalska pustara: Tajanstveno biće chupacabra konačno snimljeno?

Sci-Tech / Flash | 20. 08. 2016. u 09:01 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viđeniji mediji ovih se dana utrkuju u objašnjavanju snimke koja navodno potječe iz portugalske pustoši, a na kojoj je strašno i nepoznato biće.

Internet 'zajednice' također daju svoja tumačenja, pri čemu jedni kažu kako je u pitanju legendarna chupacabra, dok drugi kažu kako se radi o pustinjskom Yetiju.

U kratkom klipu misteriozno biće se vidi kako se polako kreće pustom zemljom na dvije noge poput čovjeka i pognute glave. No, nije ostala dugo na vidnom mjestu i čim je otišla iza žbunja, više se nije pojavila.

Inače, prema legendama, chupacabra je mitska životinja koja je opisana kao mješavina psa i vuka, a koja ubija i sisa krv iz stoke, pri čemu preferira koze. Zagovornici postojanja ovog bića kažu kako chupacabra živi u Meksiku, Portoriku i nekim dijelovima SAD-a.

Drugi su kazali da je riječ o Big Footu, dok neki smatraju kako je snimka lažna. Čini se kako je u pitanju snimka koja je nastala vrlo davno, s obzirom na upadljivo lošu kvalitetu zapisa, a o čemu se doista radi, gotovo je nemoguće utvrditi.

Najvjerojatnije je ipak kako je u pitanju zastarjeli, neuspio pokušaj 'lova na Big Foota'.

Kopirati
Drag cursor here to close