Poliklinika Vitalis

Popusti na magnetnu rezonancu u Vitalisu još traju

Sci-Tech / Flash | 16. 11. 2016. u 12:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potaknuti dobrim odazivom i iskustvima naših klijenata, odlučili smo se na produženje našega popusta. Dakle, cijena snimanja magnetnom rezonancom i dalje iznosi samo 250 KM!Taj popust uključuje sva naša snimanja koja ne uključuju kontrastna sredstva.

Magnetska rezonanca je pregled bez ionizirajućeg zračenja i daje izuzetno precizne rezultate. S ponosom možemo reći kako naša poliklinika ima jedan od najsuvremenijih uređaja ove vrste u Bosni i Hercegovini. Ovim uređajem vrijeme snimanja se svodi na minimum, a očitanje nalaza je u roku od 48 sati.

Pretrage koje se mogu obaviti na našem uređaju su: -MRI kralježnice, glave, toraksa, vrata, koljena, angiografije krvnih žila, krvnih žila vrata, abdomena, zdjelice, MRICP, enterografija, ramena, kukova, hipofize, siz zglobova.

Osim magnetne rezonance naša poliklinika je opremljena i 32-slojnim CT uređajem sa minimalnom dozom zračenja, digitalnim mamografom i digitaliziranim rendgenom. S ovom listom uređaja Poliklinika Vitalis se izdvaja kao jedna od najboljih poliklinika u sektoru radiologije. Sve pretrage i snimanja su po povoljnim cijenama i bez listi čekanja.

NEMA LISTE ČEKANJA-NALAZI U ROKU 48 SATI: Svaki pacijent dobiva pisani nalaz sa slikovnim materijalom na CD-u

ZAKAŽITE TERMIN SNIMANJA: Svaki radni dan u prostorijama Poliklinike Vitalis ili telefonom: +387 36 310 210 i mobitelom +387 63 222 739

S početkom rada magnetske rezonance u Poliklinici Vitalis liste čekanja postaju prošlost.

Posjetite nas na 6. katu Mepas Malla.

POLIKLINIKA VITALIS – MEDICINA DOSTUPNA SVIMA

Kopirati
Drag cursor here to close