Radovi u tijeku

Pogledajte najbolju uredsku zgradu na svijetu

Sci-Tech / Flash | 08. 03. 2016. u 15:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svakih nekoliko mjeseci na internetu se pojavi nova snimka napretka radova na Appleovom ‘'svemirskom brodu'’, odnosno zgradi u koju bi uskoro trebalo useliti oko 12 tisuća zaposlenika ove kompanije.

Kao što je poznato, u dizajniranju ove zgrade sudjelovao je i sam Steve Jobs koji je rekao kako će to biti ''najbolja uredska zgrada na svijetu'', piše Zimo.co.

Novi videozapis objavljen je krajem prošlog tjedna te se vidi veliki napredak koji je postignut u posljednje vrijeme, a osim same zgrade, radovi se bliže kraju i na dvije velike garaže koje se nalaze u blizini kampusa u kojima ima mjesta za čak 11 tisuća automobila i koje su sa unutarnjim dvorištem zgrade povezane podzemnim tunelima, tako da će ljudima izvana biti još teže ''zaviriti'' u sjedište ove kompanije.

Novo Appleovo sjedište imat će i veliki auditorij za oko tisuću ljudi te veliku dvoranu za fitness u kojoj će jedan od prvih posjetitelja svakog dana vjerojatno biti Tim Cook koji u teretanu često odlazi prije početka radnog dana, već oko 5-6 sati ujutro.

Kopirati
Drag cursor here to close