Online igrica

Počinje BEEPomanija!

Sci-Tech / Flash | 03. 11. 2016. u 14:40 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi školarci, vrijeme je za BEEPomaniju - edukativnu online nagradnu igru, u kojoj vas znanje o efikasnom korištenju energije vodi do sjajnih nagrada.

Spremite se i obnovite znanje o efikasnom korištenju energije u vašem domu. Istražite da li je efikasniji klima uređaj ili ventilator, koliki su gubici toplote kod neadekvatno izoliranog krova ili kolike uštede u novcu nam donosi korištenje štedne sijalice.

Kad budete spremni, posjetite web stranicu projekta BEEP (Bosnia and Herzegovina Energy Efficiency Project) u razdoblju od 31. listopada do 14. studenog i prijavite se putem online forme na www.beepomanija.beep.ba.

Prijava vam osigurava sudjelovanje u glavnom natjecanju od 15. do 30. studenog. U tom razdoblju, dok budete rješavali zanimljive labirinte, uparivali elemente u igri memorije te projektirali svoju energetski efikasnu kuću, bit ćete u prilici da osvojite super nagrade od kojih je najvrijednija bicikl!

Sudjelovati mogu sve zainteresirane osobe starosne dobi od 10 do 18 godina nastanjene u Federaciji BiH.

Online igrica ”BEEPomanija” realizira se u okviru najvećeg projekta energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini – BEEP, s ciljem da, na zabavan način, učenicima osnovnih i srednjih škola predstavi značaj energetske efikasnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close