Virtualna realnost

PlayStation VR napokon u prodaji

Sci-Tech / Flash | 14. 10. 2016. u 06:44 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čekanju je konačno došao kraj – PlayStation VR napokon je stigao u prodaju. Trenutno je dostupan u većim zemljama diljem Europe, Bliskog Istoka i Australije, a u susjednoj Hrvatskoj ga možemo očekivati tek od 24. siječnja 2017. godine.

Preporučena cijena PlayStation VR headseta iznosi €399/GBP £349 (iako nismo sigurni da ćemo ga po tim cijenama vidjeti i u domaćim dućanima), a već od danas kupcima Sonyjevog VR headseta na raspolagaju je široka lepeza ekskluzivnih first party i third party naslova, piše Goodgame.hr

Već od danas moguće je zaigrati igre kao što su Batman: Arkham VR, Rez Infinite, Driveclub VR, RIGS Mechanized Combat League, EVE: Valkyrie, Battlezone, Here They Lie i Until Dawn: Rush of Blood, a do kraja ove godine očekuje se izlazak još pedesetak naslova.

Više od 230 developera i izdavača pružilo je podršku PlayStation VR-u, pa nas tako očekuju i hitovi poput Capcomovog Resident Evila 7 i Crytekovog Robinson: The Journeya, Electronic Artsovog Star Wars: Battlefron Rogue One: X-wing VR Missiona (potrebna je Star Wars: Battlefront igra) te Star Trek: Bridgea, koji nam stiže pod pokroviteljstvom Ubisofta.

Sada kada je virtualna realnost napokon dostupna na PlayStation 4 konzolama, ostaje nam vidjeti kako će igrači prihvatiti ovaj periferni i prilično skupi vid igranja. Ono što za sada znamo jeste da se PlayStation VR prilično sviđa Japancima, a kakve će biti reakcije Zapadnih igrača, doznat ćemo uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close