TP Intera

Otvoreni dani robotike i automatizacije u Tehnološkom parku Intera

Sci-Tech / Flash | 17. 10. 2016. u 11:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Smjer kojim se poslovni i proizvodni svijet razvija već je odavno očigledan. Svakim danom smo sve bliže automatizaciji i robotizaciji procesa proizvodnje te je neophodno, ukoliko težimo produktivnosti i izvrsnosti u kvaliteti proizvoda, primjenjivati ove tehnologije.

Izvrsna prilika za upoznavanje tih tehnologija pruža se u INTERA Tehnološkom Parku koji u srijedu, 19.10.2016. godine u svojim prostorijama, u suradnji s jednim od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih robota FANUC, organizira TechnoBiz Meetup „Next Level: (re)industrijalizacija kroz automatizaciju“. Meetup će okupiti vrhunske stručnjake iz područja robotike i automatike koji će sudionicima predstaviti koncepte poput „Industrija 4.0“ te pružiti uvid u prilike za gospodarski razvoj kroz primjenu automatizacije i robotizacije u proizvodnji. Događaj će završiti panel diskusijom koja će sudionicima pokazati kakva nas budućnost čeka kroz (re)industrijalizaciju.

Meetup se odvija paralelno s otvorenim danima „FANUC Open House“ na kojem posjetitelji imaju priliku vidjeti demonstraciju uživo robotičke opreme jednog od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih robota, automatike i obradnih centara.Kroz tri dana trajanja izložbe koja je za posjetitelje otvorena od 9h do 18h od ponedjeljka, 17.10., do srijede 19.10., svi mogu pronaći nešto za sebe. Osnovnoškolci i srednjoškolci iz Mostara i okolice zajedno sa svojim nastavnicima i profesorima u organiziranim posjetama već obilaze izložbeni prostor i prisustvujuprezentacijama koje su za njih pripremili INTERA Tehnološki Park i FANUC. Svi ostali mogu u bilo kojem terminu doći i uživo pogledati rad robota jednog od najvećih svjetskih proizvođača.

Svi zainteresirani za TechnoBiz Meetup „Next Level“ prijaviti se mogu na linku, a više informacija dobiti na službenoj web stranici ili na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close