predstavite se

Otvorene prijave za Spark.me startap natjecanje

Sci-Tech / Flash | 26. 03. 2016. u 08:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorene su prijave za Spark.me startap natjecanje a pobjednička ekipa će imati priliku predstaviti svoj projekt vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji poduzetnika” u San Francisku.

Spark.me startap natjecanje održava se u okviru Spark.me konferencije, zakazane za 28. i 29. svibanj ove godine u Bečićima, i ima za cilj okupiti timove iz cijele regije, te im kroz program konferencije i sudjelovanje u natjecanju omogućiti da svoje ideje predstave ostatku svijeta.

Sudjelovanje u Spark.me startap natjecanju je otvoreno za sve startapove koji su nastali nakon 20. rujna 2014. godine (bez obzira jesu li formalno registrirani kao poduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 milijuna dolara. Ovo su uvjeti koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće sudjelovati u TechCrunch Disrupt „Aleji poduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opća javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekt u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Zainteresirani startapovi trebaju se prijaviti za Spark.me startap natjecanje tako što će popuniti prijavnu formu na adresi http://spark.me/2016/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 4. svibanj 2016. godine. Popis deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, bit će objavljen na službenoj stranici konferencije, 11. svibnja 2016. godine. Najbolje ocjenjeni startap će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smjestaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 12. do 14. rujna u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta.

Da je Spark.me pravo mjesto za startapove željne napretka govori i činjenica da će sudionici konferencije moći učiti od najzvučnijih imena startap svijeta, kao što su John Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Europi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih startap akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline) i Dave Haines (član investicijskog tima Seedcampa, fonda sa sjedištem u Londonu specijaliziranog za prvu rundu investiranja u startapove).

Konferencija Spark.me održat će se po četvrti put, 28. i 29. svibnja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Kopirati
Drag cursor here to close