ELSA Mostar

Organizirano natjecanje u pisanju ugovora

Sci-Tech / Flash | 23. 03. 2014. u 14:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano natjecanje u pisanju ugovora. Organizator ovog događaja je ELSA Mostar.

ELSA Mostar, podružnica najveće europske organizacije mladih pravnika i studenata prava, u sklopu svojih aktivnosti nastoji omogućiti što više prakse za mlade pravnike i studente prava.

Cilj ovog projekta je usavršavanje stečenog znanja i primjena tog znanja u praksi. Bilo je prijavljeno 7 timova, koji su se prethodno registrirali, zatim su imali 90 minuta da sastavljanje ugovora. Bili su podjeljeni u prostorije da bi neometano vršili sastavljanje ugovora.

Na raspolaganju su imali Zakon o obligacionim odnosima. Rezultati će biti naknadno objavljeni. Pregledavanje ugovora izvršit će doc.dr. Marko Bevanda. Tri najbolja tima bit če nagrađena nagradom "Odvjetnik - sudac na jedan dan", koji će se realizirati kod odvjetnika Darislava Paponje, Ivana Markića, te suca Tarika Mahmutagića. Glavni sponzor je "Print Shop" kopirnica.

Ovo je prvi put da ELSA Mostar realizira je dan ovakav projekat. Ovakvi i slični projekti su od iznimne važnosti za mlade pravnike i studente prava. ELSA Mostar najavljuje još sličnih projekata.

Kopirati
Drag cursor here to close