Želite učiti o medijima?

Omladinska novinska asocijacija (ONA) u BiH raspisuje natječaj

Sci-Tech / Flash | 19. 02. 2015. u 14:56 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Lokalni tim Omladinske novinske asocijacije u BiH poziva sve zainteresirane mlade ljude od 15 do 27 godina starosti da postanu članovi Lokalnog tima te nauče više o medijima''

Kontaktirati nas možete putem FB stranice ili na mail [email protected].

Omladinska novinska asocijacija (ONA) u BiH je nevladina organizacija koja je nastala 2007. godine. ONAuBiH je multinacionalna i multietična organizacija, osposobljena pružiti mladim ljudima priliku da se pobliže upoznaju s medijima, nauče više o njima te sami sudjeluju u stvaranju medijskog prostora.

Glavni projekt Asocijacije je časopis Karike, koji je počeo izlaziti 2008. U 2009. Karike su postale prilog dnevnim novinama Oslobođenje, a od 2011. izlaze samostalno.

Lokalni tim ONAuBiH Mostar je osnovan u ožujku 2012. godine. Od tada lokalni je tim ONAuBiH Mostar realizirao razne projekte. Samo je u prošloj godini organizirana Humanitarna izložba fotografija, edukacija Pisanje vijesti za radio, printane i online medije koja je podržana od strane Fondacije Schüler Helfen Leben (SHL) te javne kampanje u suradnji sa Vijećem za tisak. Vizija asocijacije su slobodni mediji, medijski pismeni građani, profesionalno i etički korektno izvještavanje u interesu javnosti.

''Naša misija je da postanemo vodeća organizacija za omladinske medije u Bosni i Hercegovini koja kroz obrazovanje, informiranje, kritičko izvještavanje te puštanje medijskog prostora bez cenzure i političkih pritisaka radi na uspostavljanju bolje kvalitete medija i povjerenja građana u medije'', navedeno je u priopćenju ONA-e u BiH.

Više informacija o Omladinskoj novinskoj asocijaciji u BiH možete pronaći na web stranici www.onabih.ba ili na FB stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close