Roditelji zadovoljni

Održan 'Sajam udžbenika': Roditelji knjige kupovali za 5 do 10 KM

Sci-Tech / Flash | 08. 09. 2016. u 08:23 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata (UDVDR) Tomislavgrad i Vijeća mladih općine Tomislavgrad, na platou gradske tržnice u Tomislavgradu u srijedu je uspješno održan "Sajam udžbenika"

Ovakvi sajmovi su, kako se navode organizatori, od velike pomoći roditeljima, jer se razmjenjuju knjige koje su se koristile prošlih godina, a koje su u planu i programu nastavnih predmeta.

Roditelji su oduševljeni jer su se organizatori, kao i prošle godine, odlučili na ovakvu vrstu sajma, bez kojeg bi roditelji bili prisiljeni kupovati djeci nove knjige, a ovako su za knjige plaćali od 5 do 10 maraka po komadu.

Kupnjom novih udžbenika, bilježnica i ostalog potrebnog pribora za školu za samo jedno dijete, roditelji trebaju izdvojiti i do 600 maraka ukoliko dijete pohađa stariji razred osnovne ili srednje škole.

Novi udžbenici koštaju i više od 15 maraka, a ovakve i slične akcije uvelike pomažu svima, a naročito obiteljima s velikim brojem djece, istakli su iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata (UDVDR) Tomislavgrad i Vijeća mladih općine Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close