novo

Obnovljene prostorije škole u Tomislavgradu

Sci-Tech / Flash | 12. 09. 2016. u 12:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim otvaranjem preuređenih prostorija Srednje strukovne škole u Tomislavgradu danas je u ovoj školi, kao i u Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Livno, započela nova školska godina.

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije (HBŽ) je započela u ponedjeljak 5. rujna dok je u ove dvije strukovne škole početak nastave odgođen za 12. rujna zbog završetka građevinskih i unutarnjih radova.

Srednja strukovna škola u Tomislavgradu potpuno je opremljena s jedanest novih učionica, dvije nove prostorije za rukovodstvo škole, četiri nova sanitarna čvora, te novi podovi i stubište.

Vrijednost ove investicije iznosi oko 100.000 KM, a realizirana je uz pomoć Općine Tomislavgrad i Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije.

Na drugoj uređenoj školi u Livnu, Srednjoj strukovnoj školai Silvija Strahimira Kranjčevića, izvršena je rekonstrukcija krovišta škole, fasadni radovi, te radovi u športskoj dvorani u vrijednosti od 230.000 KM. Sredstva za preuređenje ove škole su osigurana uz pomoć Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a i Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close