Poput verzije s PC-a

Novi SIMS-i stižu na pametne telefone

Sci-Tech / Flash | 12. 05. 2017. u 20:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Pokemona i Super Maria, na mobilne uređaje stiže još jedna popularna gamerska franšiza u čiji uspjeh na pametnim telefonima ne treba sumnjati – SIMS-i. Još prije nekoliko godina predstavljene su dvije verzije mobilnih SIMS-a (The Sims 3 i The Sims FreePlay), no one nisu pružile „iskustvo SIMS-a“ na koje su korisnici navikli – to bi se trebalo promijeniti s novom igrom SIMS Mobile koja će biti vjerna adaptacija PC verzije, piše Zimo.hr.

U SIMS Mobileu korisnici će moći detaljno odabrati izgled lika s kojim upravljaju, imat će brojne mogućnosti uređenja kuće (slično kao i u verziji za osobna računala), razvijati karijeru, društveni status i slične stvari kao i u pravom životu, zbog čega su mnogi i zavoljeli ovu igru. Sama igra trebala bi biti besplatna, no za neke dodatne opcije ili brže ostvarivanje ciljeva trebat će platiti određeni iznos. Također, najavljena je i multiplayer komponenta ove igre tako da će korisnici moći zajedno igrati i graditi svoj virtualni svijet, no trenutno još nema nekih detaljnijih informacija oko ove opcije zajedničkog igranja.

Mobilni SIMS-i već su dostupni u Brazilu, a lansiranje ove igre na globalnom tržištu očekujemo uskoro. Više informacije pogledajte u priloženom videozapisu te na službenoj stranici na kojoj se možete registrirati kako bi mailom dobili nove informacije o ovoj igri.

Kopirati
Drag cursor here to close