Nestabilnost

Nove rubrike u časopisu studenata Građevinskog fakulteta

Sci-Tech / Flash | 16. 12. 2016. u 16:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Građevinskog fakulteta Sveučilišta  u Mostaru u četvrtak je održana promocija 14. broja časopisa Nestabilnost, službenog lista studenata Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ovogodišnja tema broja bila je predstavljanje inženjerskog dijela izgradnje Koridora Vc koja je obuhvaćala šest članaka koji su predstavili rad JP Autoceste FBiH u izgradnji Koridora, Heringa, dioničkog društva za projektiranje i graditeljstvo iz Širokog Brijega te rad Građevinskog fakulteta u nastajanju Koridora.

S novim rubrikama, većim brojem članova uredništva , novim dizajnom i osvrtom na aktivnosti studenata tijekom godine časopis i temu broja predstavili su dekan Građevinskog fakulteta, dr.sc. Ivan Lovrić i urednica časopisa Monika Mlakić.

Prisutnima se obratio i Toni Vranjić, predsjednik SZ GFMOa i izrazio želju da ovakvih projekata poput Nestabilnosti bude više.

U sklopu same promocije dodijeljene su nagrade pobjednicima fotonatječaja „Umjetnost statike“. Studenti su imali priliku poslati fotografije u četiri kategorije: interijer, eksterijer, svjetlost i građevina te svjedoci prošlog vremena. Stručni žiri kojeg su činili prof.dr.Mladen Glibić, prof. Božo Penavić i fotograf Mladen Topić izabrali su tri najbolje.

Urednica Mlakić u svome govoru zahvalila se svima koji su svojim doprinosom realizirali 14.broj i izrazila svoju sreću i ponos na ovogodišnje uredništvo i izdanje Nestabilnosti, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close