www.unicredit.ba

Nova web stranica UniCredit Bank

Sci-Tech / Flash | 18. 01. 2016. u 13:19 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit Bank je nedavno pokrenula novu web stranicu, koja je u potpunosti prilagođena potrebama klijenata i digitalnoj dobu u kojem živimo. Nova web stranica omogućava jednostavno i brzo pretraživanje informacija kroz jasan i pregledan prikaz, koji klijentima pruža bolje iskustvo.

Nova web stranica UniCredit Bank dostupna je na adresi: www.unicredit.ba.

Unaprijeđeni kreditni kalkulatori, depozitni kalkulatori, usporedba kreditnih kartica i druge interaktivne alatke pomažu klijentima da pronađu i izaberu proizvode koji najviše odgovaraju njihovim potrebama na jednostavan i transparentan način.

Proizvodi i usluge su opisani jednostavnim jezikom, a uvjeti su jasni. Jedna od najvažnijih prednosti jeste da klijenti, fizičke osobe, zahvaljujući kalkulatoru imaju uvid u mjesečnu ratu kredita i pripadajuće troškove, kao i da online zakažu sastanak.

Depozitni kalkulator objedinjuje informacije o kamatnim stopama i detaljima o štednji na jednom mjestu, a uz to je posebno privlačan uvid u ukupan iznos štednje koji bi klijent primio po isteku definiranog roka oročenja.

Pored navedenog, nova web stranica UniCredit Bank nudi mogućnost pretrage svih UniCreditovih bankomata i poslovnica putem opcije lokatora i to ne samo u Bosni i Hercegovini nego i širom Europe. Još jedna od mnogih prednosti je i pregled tečajne liste za posljednjih 12 mjeseci i više, a ne samo za taj dan.

Nova tehnologija omogućava klijentima da posjete web stranicu koristeći različite uređaje različitih veličina, osiguravajući pritom jasan i informativan sadržaj čak i na najmanjim mobilnim uređajima, što predstavlja još jedan način adaptacije današnjoj alternativnoj upotrebi interneta i bankarskim navikama. Dakle, prilagođena je i pregledu sa mobilnih telefona i tablet uređaja.

UniCredit Banka je najavila razvoj u oblasti digitalizacije kao izuzetno važnom dijelu dugogodišnje poslovne strategije. Prva faza ovog procesa bilo je pokretanje potpuno nove web stranice, koja je usklađena sa trenutnim online trendovima.

Za optimalan prikaz svih sadržaja i funkcionalnosti nove web stranice UniCredit Bank preporučuje se korištenje Internet Explorera 10 i više, Google Chroma i Mozilla Firefoxa. Na ostalim verzijama Internet pretraživača neće biti vidljivi svi sadržaji i funkcionalnosti.

Nova web stranica puštena je u rad i u sestrinskoj banci UniCredit Bank Banja Luka (www.unicreditbank-bl.ba).

 

Kopirati
Drag cursor here to close