Medresa

Najbolji debatanti iz čitave BiH na natjecanju u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 01. 04. 2016. u 19:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karađoz-begova medresa u Mostaru domaćin je državnog debatnog natjecanja. U petak je prigodnom svečanošću otvorena ova manifestacija.

Uz brojne debatante iz BiH, svečanosti su nazočili federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Ćemalović Dilberović, županijski ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Rašid Hadžović, direktor medrese Aid Tulek, te muftija mostarski Salem ef. Dedović koji je otvorio natjecanje.

Pored njih otvaranju natjecanja sudjelovali su i predstavnici Pedagoškog zavoda Mostar, te brojni profesori i direktori školskih ustanova koji su imali svoje predstavnike u debatama.

Debatanti koji će sudjelovati u natjecanju dolaze iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Srebrenika, Banja Luke, Čelića, Donjeg Vakufa, Tešnja, Tuzle, Odžaka, Prijedora, Srpca, te domaćini iz Mostara (Karađozbegova medresa, Gimnazija, Srednja medicinska škola, Elektrotehnička škola, Gimnazija 'fra Grge Martića').

Natjecanje se održava u organizaciji Centra za kulturu dijaloga. Sudionici natjecanja će pored održavanja debata imati i posjete prirodnim ljepotama u okolini Mostara, a proglašenje najboljih se očekuje u nedjelju 3. travnja u 13:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close