Sveučilite u Mostaru

Najavljeno mnoštvo noviteta za studente nakon sjednice Predsjedništva Studentskog zbora

Sci-Tech / Flash | 09. 03. 2016. u 23:42 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SVEUČILIŠNA MALONOGOMETNA LIGA ZAPOČINJE 30.OŽUJKA

U tijeku su intenzivne pripreme na osnivanju Sveučilišne malonogometne lige. Propozicije i pravila natjecanja prihvaćene su na sjednici. Prijave za sudjelovanje se otvaraju od 14.ožujka (ponedjeljak).

Pravo sudjelovanja imat će svi studenti Sveučilišta koji će zastupati matične fakultete, a mala novost je da će pravo igranja imati i radna zajednica fakulteta. Nagrade u novčanom iznosu za prvo mjesto iznose 2000 KM, drugo 1000 KM a treće 500 KM.

Uz potporu sponzora i pokrovitelja lige Studentski zbor izražava veliko zadovoljstvo što će se upravo ove godine održati premijerna sezona ovakve Sveučilišne malonogometne lige. Sve utakmice odigravat će se na terenima Arena Sport Centra u Mostaru.  

Cilj pokretanja lige po uzoru na ostala Sveučilišta jest probuditi sportski duh studenata i održavati sportska natjecanja kontinuirano kroz cijelu akademsku godinu u ambijentu zajedništva, istaknuli su iz Studentskog zbora.

BESPLATNI STUDENTSKI TEČAJEVI IZNAD SVIH OČEKIVANJA

Od ovog tjedna započelo je i izvođenje besplatnih studentskih tečajeva.

Na sveukupno 9 različitih kategorija tečajeva koje je Zbor ponudio studentima, prijavilo se rekordnih 3100 studenata čime je još jednom dokazana činjenica kako su besplatni studentski tečajevi definitivno najkvalitetniji projekt namijenjen studentima.

Sve tečajeve u potpunosti izvode studenti i licencirani instruktori, a mjesto održavanja je na svim fakultetima Sveučilišta.

PREDSTAVOM ''UČITELJICE'' 18.OŽUJKA SVEČANO OTVARANJE MANIFESTACIJE ''DANI STUDENTSKOG ZBORA''

Predsjedništvo Studentskog zbora usuglasilo je i datum otvaranja najveće manifestacije pod imenom ''Dani Studentskog zbora''. 18. ožujka u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20 sati bit će izvedena hit predstava ''Učiteljice'' u izvedbi glumačke sekcije HKUD ''Didak''.

Ove godine program manifestacije trajat će kroz čitav mjesec ožujak, travanj i svibanj, a sadržavat će brojne sadržaje iz područja kulture, zabave, sporta i edukacije namijenjenih upravo za sve studente, navodi se u priopćenju Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close