Prijam kod načelnika

Nagrađeni najbolji učenici čapljinskih osnovnih škola

Sci-Tech / Flash | 01. 07. 2014. u 14:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za učenike generacije osnovnih škola sa područja čapljinske općine danas je organiziran prijem u Općini Čapljina. Učenicom generacije u Osnovnoj školi ''Vladimira Pavlovića'' proglašen je Josip Pehar, u Osnovnoj školi ''Čapljina'' najbolja je Amela Dedić, dok je učenica generacije iz Osnovne škole ''Lipanjske zore'' Višići Matea Dugandžić.

Prijemu su nazočili i razrednici ovih učenika Darija Mikulić, Alisa Begić i Jasna Sušac, te ravnateljica Osnovne škole ''Vladimir Pavlović'' Čapljina Blaženka Obradović.

U ime načelnika dr. Smiljana Vidića učenike je pozdravio pročelnik odjela za društvene djelatnosti Općine Čapljina Željko Bonić, koji im je čestitao na iznimnom uspjehu koji su ostvarili tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.

''Velika je stvar biti učenik generacije, ovaj uspjeh koji ste vi ostvarili zbilja je vrijedan pohvale i zaslužuje posebne čestitke. Za to su zaslužni vaši roditelji i vaši nastavnici, koji su se trudili da prenesu puno znanja na vas, pa je ovo jednim dijelom i njihov uspjeh.

Ne sumnjam da ćete i u budućnosti imat odlične rezultate te da ste se upisali u škole u koje ste žejeli'', poručio je Bonić.

Najboljim učenicima dodijeljeni su i prigodni pokloni, a zajedno sa svojim razrednicima nastavili su druženje u salonu Općine Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close