Kanjon Tijesno

Na Vrbasu obuka za spašavanje na vodi

Sci-Tech / Flash | 13. 04. 2015. u 08:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje avanturističkog turizma u BiH - ATA BiH je zajedno sa rafting klubom Kanjon, te Kajak, kanu i rafting savezom BiH i Svjetskom rafting federacijom (IRF) napravili su sustav obuke za spašavanje na vodi.  

Program je pored raftera, namijenjen za organizacije poput policijskih i vatrogasnih službi, pripadnika oružanih snaga, civilnih zaštita, tehničkih službi elektroprijenosa, telekoma, vodovoda, hidrocentrala i pojedinaca koji bi mogli sudjelovati u spašavanju ljudi i materijalno tehničkih sredstava.

Organizatori obuke pozvali su sve zainteresirane da pristupe narednoj obuci koja je planirana za razdoblje od 16. do 19. travnja 2015. godine na rijeci Vrbas na kojoj su idealni uvjeti za sve vidove treninga.  

Jedinstvena noćna staza za rafting u kanjonu Tijesno pruža odlične uvjete za razvoj spasilačkih tehnika tijekom noći što predstavlja potpunu novinu u spasilačkim akcijama.

Udruženje avanturističkog turizma u BiH- ATA BiH i rafting klub Kanjon su za sudionike u prošlogodišnjim akcijama spašavanja osigurali besplatno sudjelovanje na obuci, kako bi unaprijedili svoje znanje u tehnikama spašavanja.  

Broj mjesta je ograničen, a svi sudionici koji uspješno prođu obuku će dobiti IRF certifikat.  Više informacija u vezi prijave i programu održavanja obuke možete dobiti u rafting klubu Kanjon u Karanovcu ili putem e-mail adrese [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close