POZITIVNA ENERGIJA

Na CEO konferenciji u Mostaru doživite svoje trenutke promjene

Sci-Tech / Flash | 19. 09. 2015. u 06:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na jednoj od ovogodišnjih CEO konferencija.

CEO konferencija mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih sudionika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Prva CEO konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, održana je u svibnju 2013. godine i već sada postaje regionalno mjesto susreta mladih iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija sudionika sa uspješnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomjerali granice i postajali uzori mladima.

Svi koji odluče biti sudionici neke od ovogodišnjih CEO konferencija, koje će biti održane u periodu od listopada do prosinca 2015. godine, imaće priliku osjetiti energiju motivacijskih govora nekih od 80 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče.

Prva od osam CEO konferencija će biti organizirana 10.10.2015. u Mostaru u prostorijama kampusa Univerziteta Džemal Bijedić, u suradnji sa ekonomskim fakultetima Univerziteta i Sveučilišta u Mostaru, te uz podršku Unije studenata Univerziteta.

Organizatori mostarske CEO konferencije Vas pozivaju da budete dijelom konferencije koja je ispunjena pozitivnom energijom, inspirativnim životnim i karijernim pričama, te nezaboravnim druženjem sa mladim i uspješnim ljudima.

Prijave za ovogodišnju CEO konferenciju u Mostaru su otvorene, a prijaviti se možete ovdje, gdje su dostupne I dodatne informacije o samoj konferenciji kako u Mostaru, tako i ostatku regije.

Kopirati
Drag cursor here to close