Neum

MS NetWork 5: Raspored predavanja i zabava uz Đuru i Bombaj štampu!

Sci-Tech / Flash | 24. 03. 2015. u 20:53 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MS NetWork 5 konferencija počinje sa tehničkim keynoteom 27.4.2015. godine u 18 sati u Grand Hotelu Neum, a nastavlja se 28. i 29.4. sa predavanjima kroz 6 paralelnih smjerova, uz predavanja za menadžere, predstavljanje lokalnih studija slučaja, predavanja za programere i IT profesionalce, odnosno predavanja članova lokalne Microsoft i akademske zajednice.

Konferencija već tradicionalno okuplja najbolje lokalne i regionalne predavače, a njima će se ove godine pridružiti i neki od najpoznatijih predavača na Microsoft konferencijama u svijetu, među kojima su Paula Januszkiewicz (stručnjak za sigurnost), Agnes Molnar (stručnjak za arhitekturu i Enterprise Search) i Martin Kulov (stručnjak za razvoj aplikacija i ALM), nosioci Microsoft MVP titula, odnosno Scott Schnoll, stručnjak za Exchange, koji dolazi iz Microsofta.

Tijekom konferencije, bit će riječi još o Microsoft Azure i Office 365 platformama, hibridnim scenarijima koji podrazumijevaju upotrebu online servisa sa on-premise rješenjima, povećanju produktivnosti i optimizaciji troškova, te rješenjima vezanim za Windows 10, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu inteligenciju, napredne baze podataka, upravljanje projektima, multi-platformski razvoj aplikacija, korištenje Microsoft i open-source tehnologija, rješenjima koja se koriste u edukaciji, itd. Detaljan raspored predavanja MS NetWork 5 konferencije možete pronaći ovdje.

Vrijedi napomenuti da će vrhunske predavače i teme na ovogodišnjoj konferenciji pratiti i vrhunska zabava. Naime, u ponedjeljak, nakon tehničkog keynotea, učesnike konferencije razveselit će Branko Đurić Đuro na sebi svojstven način kroz Đurologiju, a u utorak, nakon dana ispunjenog kvalitetnim predavanjima, sudionike će zabaviti Bombaj štampa sa svojim najvećim hitovima!

Posjetite www.msnetwork.ba, upoznajte se sa programom konferencije i prijavite svoje sudjelovanje.

Kopirati
Drag cursor here to close