treba zagrijat stolicu

Mostarskim srednjoškolcima zima 'izgovor' za markiranje

Sci-Tech / Flash | 19. 01. 2016. u 10:53 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski srednjoškolci su hladne zimske dane, izgleda, iskoristili kao izgovor da ne idu na nastavu. Naime, nakon nekoliko pritužbi koje su anonimno stigle na redakcijski mail, o niskim temperaturama u učionicama u Ekonomskoj školi Joze Martinovića u Mostaru, gdje je kako tvrde 'grijanje upaljeno na najjače' a temperatura u učionici jednaka vanjskoj, kontaktirali smo i ravnateljicu ove škole, Ljiljanu Šain, koja je za Bljesak.info rekla kako je s grijanjem sve u redu, te da djeca samo traže razlog da ne pohađaju nastavu.

''Grijanje u svim našim prostorijama radi normalno te su temperature zadovoljavajuće. Ne znam što da kažem. Djeca su takva, traže izgovor. Kad smo jutros došli u učionice neki od njih su rastvorili prozore i vrata kako bi kasnije imali razloga da se požale na temperature'', govori Šajin i dodaje kako je ovo problem koji se pojavljivao više puta, te poziva sve one koji sumnjaju u njezine navode, s posebnim naglaskom na roditelje koji često znaju biti 'žrtve prevara' svoje djece, da dođu u njihovu školu i jednostavno stave ruku na radijator.

Šain dalje objašnjava kako zalihe goriva u ovoj školi još uvijek nisu pri kraju, no da su već poslali zahtjev Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta za novom dostavom goriva, te odgovorno tvrdi kako ''razloga za skraćivanjem sati zapravo nema''.

Kopirati
Drag cursor here to close