Dnevni red

Mostarski studenti dobivaju internacionalnu karticu

Sci-Tech / Flash | 14. 01. 2015. u 05:57 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Rektorata održana je druga radna sjednica Studentskog Zbora Sveučilišta u Mostaru.

Na sjednici održanoj u ponedjeljak raspravljalo se o devet točaka Dnevnoga reda. S obzirom da je natječaj za financiranje studentskih projekata i udruga već objavljen, i trajat će do 1. travnja, prije sjednice održan je sastanak Odbora za projekte, koji je dao svoje prijedloge iznosa financiranja zasad pristiglih projekata. O tome se glasovalo i razmatralo na sjednici.

Predsjedništvo Studentskog Zbora imenovalo je na ovoj radnoj sjednici koordinatora ureda za međunarodnju suradnju, Davida Damjanovića studenta Pravnog fakulteta, a priopćeno je kako će uskoro svoj primjerak ISIC kartice ("International Student Identity Card") moći izvaditi svi mostarski studenti u uredu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru! 

Više informacija o kartici i pogodnostima koje donosi, doznajte u priloženom linku

Na sjednici je također izabran koordinator za suradnju sa studentskim organizacijama, tu će dužnost obavljati Josip Zelenika, student Politologije, Filozofskog Fakulteta.

Kao je priopćeno, Studentski zbor iza sebe ima uspješno odrađene Dane darivanja, i tri humanitarne akcije koje su prošle u božićnom duhu i najboljem redu, uz pomoć studenata i ljudi dobre volje.


Kopirati
Drag cursor here to close