Predstavljanje

Mostarci upoznali 'Stilove rada nastavnika'

Sci-Tech / Flash | 12. 04. 2017. u 18:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Knjiga 'Stilovi rada nastavnika' autora dr.sc. Semira Šejtanića promovirana je u srijedu u mostarskom Centru za kulturu pred velikim brojem zainteresiranih.

Promotori su osim autora bili dr.sc. Asim Peco, dr.sc. Husejn Musić, dok zbog bolesti nije bila prisutna dr.sc. Elvira Dilberović koja je također trebala kazati nešto o ovoj knjizi.

Autor je posebno akcentirao podatak do kojeg je došao tijekom svog istraživanja koji se odnosi na to da učenici i nastavnici smatraju kako je najvažnije biti dobrar čovjek, tj. da su najbolje osobine koje učenici cijene kod nastavnika ljubaznost, srdačnost, pristupačnost i susretljivost. Stil rada koji preferira ove osobine će zasigurno dati najbolje rezultate u učenju i ponašanju učenika.

Glazbeni dio upotpunio je Adnan Pajević. Predstavljanje knjige organizirala je Narodna biblioteka u suradnji sa Centrom za kulturu.

Semir Šejtanić je rođen u Čapljini 1977. godine. Studij Islamske vjeronauke završio je 1999. god. u Mostaru, nakon čega i studij pedagogije na Nastavničkom fakultetu mostarskog Univerziteta 2004. god. 2009. magistrirao je na temu ' Stil rada nastavnika i uspjeh učenika u školi'.

Radio je kao nastavnik, profesor i školski pedagog, a trenutno radi kao direktor Osnovne škole 'Mujaga Komadina' u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close