Pravni fakultet

Mostar: Predstavljen deveti broj Merituma

Sci-Tech / Flash | 06. 06. 2017. u 20:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u utorak je promoviran novi, 9. broj časopisa studenata tog fakulteta 'Meritum'.

Časopis je predstavila dekanica Pravnog fakulteta Vesna Kazazić, koja je između ostaloga navela kako zainteresirani u ovom broju mogu naći tekstove iz sfere studentskog života, kulture, te aktualnih političkih pitanja u svijetu.

"Jako veliki trud i veoma dobro pripremljeni tekstovi u ovom broju su pokazatelj da naši studenti vrijedno i marljivo rade, ne zapostavljajući i redovne obaveze. Uredništvu časopisa upućujem čestitke, te se svi zajedno radujemo narednom, jubilarnom desetom izdanju", kazala je Kazazić.

Čestitke i riječi potpore uputio je i predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić. "Studentski zbor je u ovoj akademskoj godini poseban akcenat stavio na potpori izdavanju časopisa studenata svih fakulteta, te drugim kulturnim i sportskim natjecanjima. Uime Studentskog zbora čestitam svima koji su pomogli u realizaciji uređivanja ovog broja časopisa", naveo je Džoić.

Riječi zahvale na potpori i dolasku uputila je glavna urednica časopisa 'Meritum' Doris Dujmović. "Sigurno, bez potpore ovog fakulteta, Studentskog zbora, te drugih sponzora ne bismo mogli objediniti ovaj broj. U devetom broju svatko može pronaći nešto za sebe, od tema sa našeg fakulteta, Sveučilišta, Mostara, pa do globalnog nivoa", rekla je između ostaloga Dujmović.

Nakon promocije, za prisutne je upriličen prigodan domjenak i druženje.

Kopirati
Drag cursor here to close