Besplatan tečaj

Mostar: Osobe starije životne dobi svladale osnove korištenja interneta

Sci-Tech / Flash | 23. 10. 2015. u 17:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna knjižnica HNŽ-a od 22. do 24. listopada organizirala je besplatan tečaj informatike za osobe starije životne dobi. Osam polaznika je uspješno svladalo prve korake na računalima.

Polaznicima tečaja pružila se prilika da svladaju osnove korištenja interneta, što će ih osposobiti za slanje elektroničke pošte, fotografija, obradu teksta, kao i korištenje društvenih mreža Facebook, Skype itd. Voditelji tečaja informatike bili su učenici Koledža.

Iz Knjižnice HNŽ-a su nam rekli kako je zainteresiranost velika, pa uskoro kreće novi ciklus tečaja. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na broj 036 334 480.

Podsjetimo, mjesec listopad u Narodnoj knjižnici HNŽ-a je iznimno aktivan te su organizirane brojne radionice. U projektu 'Mostar čita' djelatnici i volonteri Narodne knjižnice HNŽ-a pripremili su bogat kulturni program povodom Međunarodnog dana starijih osoba, obilježen je Dječji tjedan, osnovana su dva čitateljska kluba, te su organizirane jezične radionice njemačkog i engleskog jezika.

Inače, projekt knjižnice "Mostar čita" ima za cilj poticanje čitanja i razvijanje različitih sposobnosti u cijeloj lokalnoj zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close