m:tel

Mostar i Široki Brijeg domaćini Mjeseca prijateljstva

Sci-Tech / Flash | 28. 08. 2014. u 19:20 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji vikend kolovoza označit će završetak Mjeseca prijateljstva u okviru kojeg je kompanija m:tel stavila naglasak na prijateljstvo kao važan segment života svih nas. U petak i subotu, 29. i 30. kolovoza, mjesec prijateljstva obići će hercegovački dio BiH, Mostar i Široki Brijeg.

U Mostaru, u petak 29. kolovoza, svi koji se nađu na Španjolskom trgu od 19.00 do 23.00 sata, ispunjavat će testove prijateljstva, fotografirati se u majici prijateljstva i zabavljati se, odluče li da sa nama podijele priču o svom najboljem prijatelju, ističu iz m:tela.

Isto to očekuje i stanovnike Širokog Brijega narednog dana 30. kolovoza, takođe u vremenu od 19.00 do 23.00 na Trgu dr Ante Starčevića.

Mjesec prijateljstva pružio je priliku najboljim prijateljima da kroz zabavu vide koliko znaju jedni o drugima, ali i da fotografiranjem u Majici prjateljstva na trenutak dožive snagu svoje povezanosti. Osim aktivnosti u gradovima BiH, Facebook i blog kompanije m:tel tijekom cijelog mjeseca bili su centar za skupljanje želja najboljih prijatelja.

Na adresu m:bloga stiglo je više od 100 želja ljudi širom BiH, čije bi ispunjenje obradovalo njihovog prijatelja. Početkom rujna bit će priopćeno koja najhumanija, najemotivnija i najoriginalnija želja će biti ispunjena, navode iz m:tela.

Kopirati
Drag cursor here to close