PLUS Mostar

Mladi prijavite se: Razmijeniti iskustva u polju demokracije, zajedništva i pomirenja

Sci-Tech / Flash | 09. 07. 2015. u 05:46 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za promociju kvalitete življenja PLUS Mostar je organizator projekta pod nazivom "Our democratic future: The role of youth in modern democracy" i domaćin razmjene pedeset mladih u periodu od 24.7.2015. godine do 2.8.2015.god. 

U razmjeni sudjeluju mladi iz Nizozemske, Srbije, Estonije i Bosne i Hercegovine. Ove godine Bosna i Hercegovina prepoznata je kao zemlja u kojoj će mladi kroz devetodnevne aktivnosti razmijeniti iskustva u polju demokracije, zajedništva i pomirenja.

''Cilj nam je upoznati mlade sa osnovnim načelima demokracije kroz različite radionice, družiti se, kampirati, ostvariti kontakte, naučiti ponešto o kulturama zemalja sudionica, te na kraju predstaviti ljepote našeg grada i okolice. Planirano je da sljedeće godine projekt nastavlja širiti pozitivnu priču u jednoj od druge tri zemlje članice'', poručili su iz udruge PLUS Mostar.  

Ako Vas je gore navedeno zainteresiralo, ako imate između 18 i 24 godine, ako ste s područja Mostara, želite čuti više o projektu i biti dio samog projekta slobodno im pišite na [email protected] najkasnije do 17.07.2015. god. 

Projekt je odobren i financiran od strane Europskog Programa Erasmus +. Glavni nositelji programa su Organizacija Hipp92 iz Nizozemske i Udruga PLUS Mostar.

Aktivnosti projekta će se održavati u Mostaru, te se ovim putem pozivaju zainteresirani građane i poslovni subjekte koji žele pomoći u realizaciji projekta i promoviranju Mostara da kontaktiraju udrugu PLUS Mostar na mail [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close