Snaga Mladih

Mladi dođite na prezentaciju o Erasmus+ programu

Sci-Tech / Flash | 23. 05. 2016. u 11:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevladina organizacija ''Snaga Mladih / Youth Power'' organizira prezentaciju o mogućnostima za mlade u sklopu Erasmus+ programa.

Prezentacija će se održati u prostorijama organizacije (Kralja Petra Krešimira IV L2/5 – tržni centar Rondo, Mostar) u nedjelju, 29. svibnja s početkom u 17:00 sati.

Prezentaciju drže uposlenici organizacije koji rade na projektima Erasmus+, dio EuroPeers tima te volonteri iz Slovačke koji su posredstvom EVS-a dio tima Youth Power-a.

''Imate između 17 i 28 godina? Razmišljate o tome da upoznate drugu državu u Europi te da pri tome steknete novo iskustvo? Želite naučiti više o temama poput volonterizma, omladinskog angažmana i rada, zapošljavanja, razmjene iskustava, neformalnog učenja...? Onda je ovo prava prilika za vas da se upoznate s Erasmus+ programom'', priopćeno je organizacije Youth Power.

Erasmus+ je program Europske Unije, koji ima za cilj poboljšanje vještina i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje kroz edukaciju, treninge, razmjene i volonterske angažmane kao dio Europskog Volonterskog Servisa (EVS).

Svi zainteresirani za prezentaciju trebaju popuniti aplikaciju koja se nalazi na sljedećem linku.

Napomena: Popunjavanje aplikacije je obavezno za sudjelovanje na ovoj prezentaciji.

Više o radu organizacije Youth Power možete naći na Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close