ZŠEM

Međunarodna škola privukla 70 studenta iz cijelog svijeta

Sci-Tech / Flash | 23. 07. 2015. u 16:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta osmu godinu zaredom održala je program Međunarodne ljetne škole koji je održan od 29. lipnja do 17. srpnja, s rekordnim brojem međunarodnih polaznika.

Mladi su došli iz 14 različitih zemalja (SAD, Kanada, Velika Britanija, Meksiko, Rusija, Kina, Singapur, Australija, Njemačka, Portugal Nizozemska, Francuska, Srbija i Ukrajina).

Više od 70 studenata je zbog ove škole došlo u Zagreb iz cijelog svijeta, piše Croatiaweek.com.

Javier Ornelas, 22, iz Sveučilišta Volkswagen (Meksiko) je rekao kako je akademski stupanj u ZŠEM –u stvarno dobar i konkurentan ''.

Govoreći o praktičnom znanju koje se može steći kroz ovaj program, Tereza Browning, 21, sa Sveučilišta Miami je rekla: ''Na ZŠEM-u sam naučila puno korisnih i praktičnih informacija o marketingu. Ono što sam naučila mogu primijeniti na moj život u budućnosti ".

Najpopularniji tečajevi ove godine su Corporate Finance, International Management, E-marketing i poduzetništvo. 

Matea Ćubela, Hrvatica koja studira na John Carroll University u SAD-u, se odlučila na Međunarodni menadžment.

Ova osamnaestogodišnjakinja odlučila je dio ljetnih praznika provesti u svojoj domovini.

Iako je posjetila obitelj u Hrvatskoj mnogo puta tvrdi da je ovo iskustvo drugačije. ''Imala sam prilike vidjeti Hrvatsku iz drugačije perspektive ".

Osim akademske izvrsnosti po kojoj je ZŠEM poznata, studenti su posjetili Zagreb, Hrvatski sabor, Hrvatsku gospodarsku komoru, Zagorje, Nacionalni park Plitvička Jezera.

Međunarodna ljetna škola je na početku imala 15 studenata, da bi danas taj broj porastao na 70.

Kopirati
Drag cursor here to close