predavanje u mostaru

Marketing i komunikacija na društvenim mrežama

Sci-Tech / Flash | 11. 11. 2015. u 17:26 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Marketing i komunikacija na društvenim mrežama' jednodnevni je seminar koji će se održati u ponedjeljak, 16. studenog u Mostaru, utorak, 17. studenog u Sarajevu i srijedu 18. studenog u Banja Luci. Predavač Ilija Brajković, partner je u full-service agenciji za društvene mreže Akcija i može se pohvaliti klijentima poput grupe Zabranjeno pušenje, Microsoft Hrvatska, Turistička zajednica Grada Zagreba, Suzuki, Renault i najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm.

Seminar je zanimljiv svima koji žele profesionalizirati svoju nazočnost na društvenim mrežama: obrtima, malim, srednjim i velikim firmama, medijima, javnim institucijama i nevladinim organizacijama.

''Društvene mreže su nepovratno promijenile svijet oko nas. 'Svi' su na Facebooku i komuniciraju. Facebook je dao mogućnost direktne komunikacije s brendovima i tvrtkama, koje više ne mogu ignorirati taj kanal za komunikaciju i marketing'', kazao je Ilija Brajković, predavač na seminarima koji slijede na području BiH. Zbog svoje dvosmjerne komunikacije, društvene mreže predstavljaju odličnu priliku za sve tvrtke koje na ovaj ili onaj način žele komunicirati. Ovim seminarom želimo svima pokazati zašto su društvene mreže bitne, kako koristiti pojedine društvene mreže i kako oglašavati na njima, dodao je Brajković

Organizator seminara je agencija Apriori BH, koja od 2007. godine organizira poslovne obuke s ciljem usavršavanja i razvoja djelatnika u BH firmama i institucijama. Apriori BH dio je globalne agencije za poslovno savjetovanje Apriori World.

Kopirati
Drag cursor here to close