Djeluje u 111 zemalja

Lokalni ured AIESEC-a regrutira nove članove

Sci-Tech / Flash | 14. 04. 2012. u 10:41 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako želite biti dio organizacije, ako želite istražiti svijet, upotpuniti svoj život novim iskustvom dođite na BIG PICTURE koji se održava 17. travnja Fakultet strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru s početkom u 14:00 h, te 18.travnja Univerzitet Džemal Bijedić Ekonomski fakultet(stara zgrada) u 14:00 h.

Ovogodišnji gosti Big Pictura su praktikanti iz Slovenije i Poljske koji će vam reći o svojim iskustvima u AIESEC-u te od članova AIESEC-a Mostara koji su iskusili ljepotu druge kulture diljem svijeta.

Pozivamo ne samo studente, nego i srednjoškolce da dođu i upoznaju se s AIESEC programom međunarodne prakse na koju mogu aplicirati odmah nakon upisa na fakultet, navode u priopćenju iz AIESEC-a. Ovo je jedinstvena prilika da se upoznaju s radom najveće svjetske organizacije studenata na svijetu.

AIESEC je međunarodna, nepolitička, neprofitna, organizacija vođena isključivo studentima čija vizija je mir i zadovoljenje ljudskih potencijala. Djeluje u 111 zemalja svijeta! Osnovni zadatak AIESEC-a je organiziranje međunarodne razmjene studenata kroz prakse u firmama širom svijeta, pruža mogućnost zbližavanja mladih ljudi različitih kultura i nacija te pomaže u stjecanju vještina, liderskih sposobnosti i znanja kroz menadžment, obrazovanje i praktično iskustvo. Također važan dio prakse u inozemstvu koju ne smjemo zaboraviti je poboljšalje vašeg CV s radom u stranoj zemlji, navode iz lokalnog ureda AIESEC-a.

Kopirati
Drag cursor here to close