Poticaj učenicima

''Let’s Do Business Livno 2015.'' okupio devet vježbovnih tvrtki iz pet srednjih škola

Sci-Tech / Flash | 01. 05. 2015. u 09:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja ekonomska škola iz Livna organizirala je u četvrtak Sajam vježbovnih tvrtki pod nazivom "Let’s Do Business Livno 2015."

Sajam koji je održan pod pokroviteljstvom Vlade Hercegbosanske županije, Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa, te općinskog načelnika Livna organiziran je u prostorijama sportske dvorane Srednje ekonomske škole Livno.

Na ovogodišnjem sajmu sudjelovalo je devet vježbovnih tvrtki iz pet srednjih škola, i to: Srednje škole Kupres, Srednje ekonomske škole "Jozo Martinović" iz Mostara, Srednje strukovne škole „Silvije Strahimir Kranjčević“ iz Livna, Srednje strukovne škole iz Tomislavgrada i Srednje ekonomske škole iz Livna.

Pozdravne riječi svim nazočnima i zahvalu onima koji su omogućili da Srednja ekonomska škola iz Livna bude organizator Sajma uputio je ravnatelj te škole Miroslav Ćurić, istaknuvši kako škola koju on predstavlja već deset godina sudjeluje u ovome projektu financiranom i podržanom od KulturKontakta Austrija i Ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije .

Nakon uvodnih riječi ravnatelja Ćurića, ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije Petar Galić otvorio je Sajam te se obratio prigodnim riječima. Naglasio je kako mu je iznimno zadovoljstvo otvoriti ovaj događaj i da ovakav oblik učenja i praktične primjene znanja predstavlja budućnost koju razvija sve više zemalja na širem području.

Inače, svrha ovakvih sajmova je poticanje učenika za napredovanje, samostalnost, samopotvrđivanje i primjenu teorijskog znanja kroz razvoj poduzetničkih vještina, stajališta i suradnju među učenicima i nastavnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close