ELSA Mostar

Legalizacija prostitucije u BiH - za ili protiv?

Sci-Tech / Flash | 26. 03. 2014. u 05:49 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je debata na temu "Legalizacija prostitucije u BiH - ZA ili PROTIV". Organizator ovog događaja je ELSA Mostar u suradnji sa Debatnim klubom Sveučilišta Mostar.

‘’Debata je jedna od redovnih aktivnosti ELSA-e. Nastojimo ih održavati kako bi omogućili našim studentima i mladim pravnicima da budu u korak sa vremenom i da budu upućeni u sve aktualne teme. Osnovni cilj debate je razvijanje govornih vještina i kritičkog razmišljanja naših članova’’, ističu iz ELSA Mostar.

Napominju kako svojim aktivnostima ne nastoje utjecati ni promovirati određene teze. Oni samo raspravljaju o aktualnim temama u sklopu svojih aktivnosti.

Ciljevi ovakvog projekta su da se nauči braniti osobni stav kao i da se nauči prihvatiti i poštovati drugačiji i suprotan.

Ističu kako pored navedenog također žele postići da se sruši mit o potojanju tabu tema, svaka tema je dobra za raspravu i uvijek se nešto može naučiti.

‘’Debata je protekla u odličnom redu. Dosta ljudi je bilo zainteresovano. I ubuduće ćemo se truditi obrađivati zanimljive teme’’, istaknuli su na kraju priopćenja iz ELSA Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close