Mostar

Konferencija za medije o ljetnoj školi 'Mladi i naslijeđe'

Sci-Tech / Flash | 10. 07. 2014. u 14:32 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija za medije o Devetoj međunarodnoj ljetnoj školi “Mladi i naslijeđe” i Devetoj međunarodnoj konferenciji “Jedinstvo i razlike u Europi” bit će održana 16. srpnja u Mostaru, Hotel Bristol, s početkom u 11 sati.

Na konferenciji za medije sudjelovat će predstavnici organizatora: Tarik Čengić, direktor Devete međunarodne ljetne škole “Mladi i naslijeđe“; Nermina Ahatović, direktorica Devete međunarodne konferencije “Jedinstvo i razlike u Europi“; Rusmir Mahmutćehajić, predsjednik i Krsto Mijanović dopredsjednik Međunarodnog foruma Bosna.

Od predstavnika medija koji odluče sudjelovati na ovoj konferenciji očekuje se da svoj dolazak najave, priopćeno je iz MFB-a.

Devetu međunarodnu ljetnu školu “Mladi i naslijeđe” organiziraju Međunarodni forum Bosna, Forum mladih Stolac i Udruženje za obnovu građanskog povjerenja općine Stolac. U radu škole sudjelovat će 40 studenata, predavača i voditelja radionica iz zemlje i svijeta. U program Škole uključeno je šest umjetničkih/zanatskih radionica te devet obrazovnih radionica.

U program Škole uključeno je i sudjelovanje u radu Devete međunarodne konferencije “Jedinstvo i razlike u Europi”.

 

Kopirati
Drag cursor here to close