DMBIUBIH

Konferencija o medicinskom i biološkom inženjeringu naredne godine u Sarajevu

Sci-Tech / Flash | 19. 09. 2016. u 15:12 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna znanstvena konferencija o medicinskom i biološkom inženjeringu (CMBE) bit će održana u ožujku naredne godine u Sarajevu kao jedan od najznačajnijih događaja kojeg realiziraju članovi Društva za medicinski i biološki inženjering u Bosni i Hercegovini (DMBIUBIH).

Konferencija je prilika svim akademskim i profesionalnim krugovima u Bosni i Hercegovini i regiji da predstave njihova posljednja istraživanja i sudjeluju u raspravama te razmjeni ideja vezanih za razvoj ove znanstvene oblasti u regiji.

U programu su plenarna predavanja, radionice, usmene i poster sesije, sve pod sloganom ''Pursuing innovation. Shaping the future.''

Radove za konferenciju treba dostaviti do 1. studenog.

Konferencija je prepoznata od relevantnih znanstvenih i tehničkih međunarodnih institucija, što govori o kvaliteti projekta, a već drugu godinu zaredom podršku organizaciji daje i Međunarodna federacija za medicinski i biološki inženjering (IFMBE).

Organizatori su posebno ponosni što zahvaljujući podršci sponzora, sudionicima mogu osigurati da sudjelovanje na ovom znanstvenom događaju bude najjeftinije u Europi.

''Za razliku od drugih sličnih znanstvenih događaja, uspjeli smo za naše sudionike osigurati vrlo niske cijene kotizacija. Tako će studenti koji objavljuju rad na konferenciji platiti kotizaciju u iznosu od 50 eura te 15 eura kao pasivni sudionici. Za ostale, profesore i profesionalce, cijena kotizacije je 100 eura'', rekla je predsjednica lokalnog organizacijskog odbora konferencije Lejla Guberta.

Projekt ima veliku podršku i domaćih institucija, kako akademskih tako i gospodarskih subjekata.

Kopirati
Drag cursor here to close