''Russia Today''

Kompanija Telemach obogatila programsku šemu

Sci-Tech / Flash | 05. 12. 2015. u 11:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći računa da u D3 digitalnoj ponudi kompanije Telemach budu zastupljeni kvalitetni regionalni kanali, programsku šemu su obogatili programima: ''PAROVI 1.'' i ''PAROVI 2.'' koji prate događanja reality show-a ''Parovi'' 24/7. Navedeni programi biti će dostupni u BiH, ekskluzivno samo na Telemach-u i to u D3 digitalnom Start paketu.

Još jedan novi kanal od sada u ponudi Telemach-a kao dio digitalnog D3 Osnovnog paketa je i ''Russia Today'', višejezična informativna televizija koja prenosi ekskluzivne vijesti o događanjima u svijetu.

Televizija RT osnovana je 2005. godine i za potrebe rada ove medijske kuće zaposleno je 100 novinara širom svijeta. Sjedište televizije je u Moskvi, a dopisništva se nalaze u Washingtonu, Miamiju, Los Angelesu, Londonu, Parizu, Delhiju i Tel Avivu. Televizija prenosi program na engleskom, španjolskom i arapskom jeziku.

Istovremeno, obavještaju korisnike da je istekao ugovor između televizije ''BN'' i grupacije kablovskih providera Jugoistočne Europe ''UNITED GROUP'', u čijem je sastavu i kompanija Telemach, te zbog toga kanali ''BN'' i ''BN Music'' više neće biti dio programske šeme.

Umjesto ''BN'' kanala, korisnici analognog i digitalnog Start paketa mogu pratiti vrlo gledani kanal ''AXN''.

''AXN'' je jedan od najpopularnijih filmskih kanala namijenjen ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, znanstveno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih reality emisija i glazbe. Gledatelji na ''AXN'' kanalu mogu očekivati neke od najpopularnijih svjetskih serija i filmova kao što su ''Hanibal'', ''Glasnici'', ''Vladavina'', ''Marinci'', ''Bez granica'' itd.

Dodajemo i to da navedenom optimizacijom frekvencija, kompanija Telemach stvara preduvjete za skoro uvođenje novih interaktivnih TV usluga prema svojim korisnicima, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close