Kako napisati projekt?

Kako do dijela kolača od 80 milijardi € u programu HORIZON 2020

Sci-Tech / Flash | 28. 09. 2015. u 14:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA Tehnološki Park 12. i 13.10.2015.godine domaćin je radionice „Kako napisati dobar projekt za financiranje istraživačko-inovacijskih programa EU HORIZON 2020“.

Horizon 2020, financijski najizdašniji program do sada, dio je programaEuropske unije za istraživanje i inovacije za razdoblje od 2014.-2020. godine koji objedinjuje aktivnosti Sedmog okvirnog programa (FP7), inovacijske aspekte Programa za konkurentnost i inovacije (CIP) i EU doprinos Europskom institutu za inovacije i tehnologiju (EIT).

Misao vodilja novog okvirnog programa je nuđenje rješenja i odgovora na gospodarsku krizu, investiranje u buduće poslove i razvoj, rješavanje pitanja građana o njihovoj materijalnoj sigurnosti, općoj sigurnosti i okolišu, kao i jačanje globalne pozicije u istraživanjima, inovacijama i tehnologijama.

Cilj dvodnevne radionice je pokazati polaznicima kroz praktičan rad uz korištenje primjera iz višegodišnje prakse predavača kako pripremiti projekt i koje su vještine potrebne za pripremu prijedloga projekta

Radionica je namijenjena svima onima koji se planiraju aktivno bavitipisanjem projektnih prijedloga, a prvenstveno:

-          predstavnicima akademskih institucija i istraživačkih ustanova (fakulteti, instituti i sl.), 

-          predstavnicima gospodarstva koji ulažu u istraživanja i razvoj,

-          predstavnicima različitih strukovnih organizacija i institucija,

-          predstavnicima nevladinih organizacija i poslovnih udruženja, te

-          studentima.

Kotizacija za radionicu iznosi 344KM za 2 dana, odnosno 172KM za 1 dan, a uključuje pohađanje radionice, materijale, certifikat, osvježenje i zajednički ručak, s tim da su materijali dostupni i u elektronskoj i printanoj verziji.

Za prijave do 5.10. vrijedi popust od 10%.

Više informacija se može pronaći ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close