Supremo Putin

Jedinstveni iPhone 7 povodom Putinovog rođendana

Sci-Tech / Flash | 07. 10. 2016. u 12:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom rođendana ruskog predsjednika Vladimira Putina koji danas puni 64 godine, talijanska draguljarska kuća 'Caviar' pustila je u prodaju jedinstveni telefon iPhone 7 sa Putinovim likom u zlatnom ramu, nacionalnim grbom Rusije i izjavom ruskog predsjednika, ovekovječenom u zlatu.

Riječ je o izjavi koju je Putin izrekao na Federalnoj skupštini RF - 'Mi ćemo odgovoriti na sve izazove! Radimo za dobrobit Rusije!', prenosi Sputnik. Novi model 'pametnog telefona' nosi naziv 'Supremo Putin Damascus gold' i simbolično je proizveden u ograničenoj seriji - u 64 primjerka, po jedan za svaku godinu Putinovog života.

Luksuzni telefon je ukrašen kombinacijom zlatnih elemenata i specifičnih motiva karakterističnih za čuvene sablje dimiskije, koje su kovane u sirijskoj prestolnici Damasku, po kojoj su i dobile ime, prenosi B92.

Zajedno sa novim smartphoneom, 'Caviar' je predstavio i simboličan video-spot u kome se navodi da je 'sablja dimiskija nepobjedivo oruđe u boju'.

"Glavna bitka Vladimira Putina u 2016. godini je Sirija. Tamo je on pružio otpor svjetskom zlu - terorizmu, uporno se boreći na otvorenom polju. Upravo taj osjećaj nesalomivog ponosa, odlučnosti i pobjede oličen je u dizajnu Caviar iPhone 7 Supremo Putin Damascus", navodi talijanska draguljarska kuća, prenosi Sputnik.

Ovaj luksuzni smartphone prodaje se po cijeni od 207.000 i 222.000 rubalja (oko 2.950 i 3.165 eura), u zavisnosti od veličine memorije.

Kopirati
Drag cursor here to close