Debatiranje

Istaknuti svjetski debateri održali seminar članovima Debatnog kluba Sveučilišta u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 18. 11. 2014. u 11:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Debatnog kluba Sveučilišta u Mostaru održan je seminar na kojem su novim članovima osnove debate i argumentiranog govorništva predstavili vrsni europski debateri: Nebojša Kolundžić, Predrag Petričević i Milan Krstanović koji su tijekom proteklih godina stekli zavidno znanje i iskustvo sudjelovanjem i plasmanom na svjetska europska i debatna prvenstva.

Kroz zanimljive vježbe i radionice, u razdoblju od 14.11. do 15.11. u učionicama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, treneri su podučavali o debatnim vještinama, javnom govoru, prezentaciji govora, ali i koordinirali debate na aktualne teme.

Debatni klub Sveučilišta u Mostaru djeluje od 2006.godine, te uz aktivan rad na mjesečnoj razini, organizira i seminare i međunarodni turnir na engleskom jeziku – Debatijada Open.

Kao glavni cilj kluba nametnulo se razvijanje govorničkih sposobnosti i kritičkog razmišljanja - vještine koje će naposljetku biti potrebne svakom intelektualcu prilikom zapošljavanja.

Ovaj seminar je tek jedan od projekata koji Debatni klub planira realizirati u ovoj akademskoj godini, a svoje naučene vještine članovi će imati priliku pokazati već na idućem sastanku kluba u četvrtak u 14:00h u prostorijama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Pokrovitelji ovog seminara su Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Ataco i MCI.

Kopirati
Drag cursor here to close