Operativni sustav

iOS 7.1 stiže ususret SXSW iTunes Festivalu sljedeći tjedan

Sci-Tech / Flash | 05. 03. 2014. u 14:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova verzija Appleovog operativnog sustava iOS 7.1 mogla bi stići već idući tjedan, nagađa se u medijskim krugovima Johna Grubera.

Prema izvorima Grubera, korisnici koji će htjeti pratiti SXSW iTunes Festival, morat će imati najnoviju verziju operativnog sustava iOS 7.1., te će se moći gledati isključivo preko posebne aplikacije.

Za sada je developerima bilo dostupno 5 verzija iOS-a 7.1, koje imaju nove Siri glasove koji zvuče “prirodnije” za korisnike u Velikoj Britaniji, Australiji i Japanu.

Također, nova verzija će imati unaprijeđeni Touch ID. Techradar prenosi kako će ikone za “call” i “end” biti manje i okrugle umjesto kvadratičaste kakve su sada. Slide za gašenje više neće biti narančasti već prozirni s bijelom gumbom.

S obzirom da festival počinje 11. ožujka, to znači da bi nova verzija iOS-a mogla stići u narednim danima.

Ovom nadogradnjom trebao bi biti riješen i problem s “white screenom” koji se pojavljivao nekim korisnicima s iOS uređajima. Inače, iTunes festival održat će se u Austinu Texasu, te će ugostiti mnoge glazbene zvijezde poput Coldplaya, Imagine Dragonsa, Pitbulla, ZEDD-a i mnogih drugi.

Ulaznice za festival su besplatne ukoliko se uspijete registrirati na vrijeme, a svih pet glazbenih večeri prenosit će se putem live streaminga za sve platforme.

Kopirati
Drag cursor here to close