20th Anniversary

Gameri, pogledajte reizdanje kultnog Duke Nukem 3D

Sci-Tech / Flash | 13. 10. 2016. u 06:28 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljeni mačo Amerikanac koji na vanzemaljcima demonstrira pravo značenje slobode, Duke Nukem, prije dvadeset je godina u 3D obliku oduševio igrače. Nastavak kojeg su mnogi čekali 14 godina, Duke Nukem Forever, izdan je prije pet godina, a mnogi smatraju da bi bilo bolje da nije uopće ugledao svjetlo dana, piše Bug.hr.

Sada je na red došla nova igra, koja je zapravo stara igra iz 1996. godine prilagođena modernim sustavima uz dodatan sadržaj kojeg su Nerve Software i Gearbox Software ubacili u nju. Uz originalne četiri epizode, napravljena je peta koja Đuku vodi na "svjetsku turneju" - sastoji se od osam staza raštrkanih po popularnim svjetskim lokacijama, a dizajnirali su ih tvorci originalnih kampanja.



Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour osim za PC po prvi puta stiže na PlayStation 4 i Xbox One, a ova verzija igre se prodaje po cijeni od 19,99 eura. Ispod teksta možete pogledati launch trailer, dok se na službenim stranicama nalazi više informacija o samoj igri. PC verziju ćete pronaći na Steamu, onu za Xbox One u Microsoftovoj trgovini, a PS4 verziju u PSN trgovini.

Kopirati
Drag cursor here to close