Samsgun

Galaxy Tab S3 bit će od stakla i metala

Sci-Tech / Flash | 22. 02. 2017. u 07:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom ovog mjeseca američki FCC dodijelio je potrebne certifikate za Samsungov tablet Galaxy Tab S3. Zahvaljujući tome saznali smo i osnovne specifikacije budućeg uređaja, a sada nam stižu i prve fotografije koje otkrivaju dizajn uređaja.

Najprije se podsjetimo specifikacija – Galaxy Tab S3 stići će u dvije inačice –SM-T820 i SM-T825 koje će se međusobno razlikovati po tome hoće li ili ne imati podršku za LTE mrežu (SM-T825 hoće). Zajedničke stavke su im Snapdragon 820, 4 GB RAM-a, skener otiska prsta te kamere od 13 MP i 5 MP, javlja Bug.hr.

Fotografije koje stižu iz tajvanskih izvora otkrivaju kako se Samsung odlučio na kućište koje će se sastojati od metalnog okvira na čijoj će se prednjoj i stražnjoj strani nalaziti staklo.

Izvor fotografija je tajvanski NCC koji je također dodijelio svoje certifikate i zabilježio SM-T820 model (samo Wi-Fi) u svojoj bazi pod oznakom –CCAH17LP0380T2.

Za sada nema podataka o kakvom se staklu radi, nekom iz Gorilla Glass serije ili običnom. Prva solucija bi dakako bila daleko bolja jer bi time i otpornost na ogrebotine bila veća.

Kopirati
Drag cursor here to close