Svečanost u Mostaru

Filozofski fakultet: Svečano promovirano 219 diplomanata

Sci-Tech / Flash | 17. 03. 2016. u 14:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u četvrtak je promovirano 219 diplomanata Filozofskog fakulteta sveučilišta u Mostaru.

Radi se o 89 prvostupnika, 68 magistara struke i 62 diplomanta koji su stekli diplome po starom planu i programu.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić istaknula je kako je posebno ponosna na Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

''Otvaraju se studiji koji su potrebni tržištu rada, razvijaju se i oni koji ne donose profit, ali su potrebni društvu koje teži europskim vrijednostima. Osnivaju se brojne studentske udruge koje će doprinijeti daljnoj izvrsnost fakulteta, održavaju znanstvene konferencije, ulaže se u praktični dio nastave, otvara se medijski centar", istaknula je rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić diplomantima je poručio kako je za životni uspjeh važno juvijek imati pozitivan stav.

''Vjerujete li da nešto možete učiniti, zaista to i možete. Najvažniji dan u našem životu jeste onaj kada odlučimo preuzeti potpunu odgovornost za sebe. Gotovo svi uspješni ljudi, bez obzira čime se bave, imaju pozitivne poglede na život. Želite li biti najbolji student nužan je pozitivan stav", istaknuo je Tomić.

Kopirati
Drag cursor here to close